Vul hieronder uw gegevens in om een ​​melding te ontvangen wanneer het weer op voorraad is.

Maat - Groot (42-44 ")

Conditie details - Onberispelijke kleur, zeer glad materiaal, vage kleuren naar sponsor, badges zijn uitstekend

Design Nike

Spelers - Cole, Viera, Reyes, Henry, Edu, Fabregas

Details - Uitshirt zoals gedragen in de zeer geladen wedstrijd op Old Trafford, dat Arsenal's ongeslagen wedstrijd van 49 wedstrijden beëindigde nadat Manchester United de wedstrijd met 2-0 won met Ruud van Nistelrooy die een penalty scoorde, voordat Wayne Rooney een tweede tijd later in de toegevoegde tijd toevoegde. Arsenal eindigde als tweede in de Premier League en eindigde als vierde in het volgende seizoen, maar ze wisten de FA Cup-finale van 2 te winnen door Manchester United met 4-2005 te verslaan op penalty's nadat de stand na 5 minuten met 4-0 was geëindigd. Ook gedragen toen Arsenal de Champions League-finale van 0 bereikte, waar ze met 120-2006 verloren van Barcelona met Sol Campbell, waardoor Arsenal de leiding kreeg in de eerste helft, ondanks dat Jens Lehmann in de 2e minuut werd uitgeschakeld, voor 1 doelpunten in de laatste 18 minuten van Samuel Eto'o en Juliano Belletti betekende dat Barcelona de trofee zou opheffen.